Skip to the main content

Creëer sfeer met amusebakjes en saladeschaaltjes van bagasse

Je met zorg bereide amuses, salades en kleine gerechtjes presenteer je natuurlijk niet in zomaar een schaaltje of kommetje. In ons Depa Biodore®-assortiment vind je diverse bijzondere disposables van bagasse. Met hun natuurlijke uitstraling en fraaie vorm brengen ze sfeer op tafel en laten ze je hapjes en gerechtjes perfect tot hun recht komen.

Bagasse betekent ‘afval’. Het wordt gemaakt van de pulp die overblijft na het uitpersen van suikerrietstengels. Onze disposables van bagasse zijn vet- en vochtbestendig en daardoor ideaal voor het presenteren van allerlei gerechtjes. De stevige schaaltjes en bakjes hebben geen plastic coating, zijn voedselveilig en beschikken over het kiemplantlogo, wat betekent dat ze na gebruik bij het groenafval mogen. Deze disposables zijn zowel magnetronbestendig (tot +100 °C) als diepvriesbestendig (tot -20 °C).

Nieuw: saladeschaaltjes en amusekommen

In onze lijn trendy producten van bagasse vind je nu ook een serie ronde saladeschalen met bijbehorende universele deksel. Opvallend bijzonder zijn de nieuwe amusekommen in onze speelse Trioval-serie. Deze bagasseproducten van eigen ontwerp zijn tri-ovaal van vorm: een combinatie van een ovaal en een driehoek met vloeiende lijnen. Heb je zelf andere ideeën? Op aanvraag maken we ook andere vormen disposables van suikerrietpulp voor je. Neem gerust contact met ons op!