Skip to the main content

Frites blijven nog langer warm en knapperig

Problemen met het warm en knapperig houden van frites zijn verleden tijd, dankzij de nieuwe Depa Biodore fritesbox. De revolutionaire materiaalsamenstelling en vorm zorgen voor de ideale combinatie van ventileren, absorberen en isoleren. Hierdoor blijven frites langer warm en knapperig, zelfs als je de doosjes gestapeld vervoert. Zo weet je zeker dat je frites in prefecte staat bij de ontvanger aankomen.

In de zoektocht naar de juiste vorm en materiaalsamenstelling hebben we de bestaande bezorgverpakkingen getest op verschillende kwaliteitsvariabelen. Er werd onder andere gekeken naar temperatuurbehoud/temperatuurverlies, invloed op de kwaliteit en smaak van de friet en vochtissues. Een uitdagende klus, want de kwaliteit van friet hangt af van veel verschillende factoren.

Revolutionair verpakkingsdesign

Uiteindelijk is er gekozen voor drielaags FSC®-gecertificeerd golfpapier, bestaande uit een gladde buiten- en binnenlaag en een gegolfde tussenlaag. Het resultaat is een uitstekende isolerende werking. Friet blijft hierdoor tot wel twintig minuten warm. Vochtissues zijn verleden tijd, dankzij de losse absorptiepad en speciale ventilatiegaatjes aan de zijkant van de verpakking. Frites en snacks blijven hierdoor lekker knapperig, zelfs als je de doosjes gestapeld vervoert.

Frietbox

Comfort en gemak

Het slimme design voorziet in een uiterst efficiënte handling en ligt goed in de hand. Het speciale sluitingsmechanisme fungeert tevens als praktische houder voor een vorkje. Openvouwen, vullen, sluiten en rijden maar. Zónder haasten, want die frites blijven echt wel goed. Jij blij, klant blij!

Duurzaam

Golfpapier heeft een mooie, natuurlijke uitstraling en sluit perfect aan bij de bewuste belevingswereld van de consument. De fritesboxen zijn FSC®-gecertificeerd, hebben geen plastic coating en kunnen zonder etensresten bij het oud papier. Dit geldt ook voor de papieren absorptiepad. Verder zijn de bakken in Nederland geproduceerd, met veel minder CO2-uitstoot tot gevolg.

Je eigen fritesbox?

Liever je eigen bedrukte fritesbox? Ook dat kan! Golfpapier is uitstekend geschikt voor drukwerk. Zo maak je van je friet bezorgverpakking een echte eyecatcher. Ook dat smaakt naar meer!

Bekijk de fritesbox in de catalogus.