Skip to the main content

Nieuw in Nederland: kartonnen milkshakedeksel met X-slot aan de zijkant

Een dikke milkshake drink je het lekkerst uit een stevige milkshakebeker. Deksel erop, milkshakerietje erdoor en smullen maar. Speciaal voor onze ICE is (N)ICE-milkshakebekers ontwierpen wij een unieke kartonnen deksel met de kruisopening vlak bij de rand. Zo kun je de beker tijdens het drinken praktisch rechtop houden. Wij zagen ze nog niet eerder op de Nederlandse markt!

Wil je ook van het plastic af? Dan zijn onze nieuwe kartonnen ICE is (N)ICE-deksels een ideaal alternatief voor de gebruikelijke plastic milkshakedeksels. Met hun zwarte bovenkant en witte rand passen ze perfect op en bij de serie milkshakebekers van ICE is (N)ICE. Steek een extra breed milkshakerietje van bamboe of papier door het X-slot en je verkoelende milkshake krijgt direct een duurzame uitstraling.

Lekker rechtop drinken

Uniek is dat we de kruisopening voor het rietje niet in het midden, maar aan de zijkant van de deksel hebben geplaatst. Hierdoor hoef je de milkshakebeker tijdens het drinken niet langer schuin te houden. Dat drinkt wel zo lekker, ook wanneer je de milkshakebeker gebruikt om te genieten van een smoothie, frisdrank of vruchtensap. De nieuwe kartonnen milkshakedeksel past op alle maten uit onze serie kartonnen ICE is (N)ICE-milkshakebekers.