Skip to the main content

Nieuwe all-in-one sushiboxen

Ready to go, present & eat!

Depa® presenteert de nieuwe generatie sushiboxen, oftewel de all-in-one sushiboxen. Stijlvol, praktisch en multifunctioneel. De lekdichte boxen zijn ideaal als bezorg- en to go-verpakking. Eenmaal op tafel transformeer je de box eenvoudig tot presenteerschaal en zelfs tot bord. Zo maken we lekker eten gemakkelijk en aantrekkelijk. Altijd en overal!

Luxe sushi (bezorg)verpakking

Deze lekdichte verpakking van hoogwaardig kraft is verkrijgbaar in verschillende portiegroottes en drie stijlvolle kleurvarianten. De binnenzijde is voorzien van een speciale anti-kleefcoating. Hierdoor blijft de sushi niet plakken aan de verpakking. De zwarte kleur aan de binnenzijde zorgt voor een extra luxe uitstraling. Aan de bovenzijde bevindt zich een handige uitsparing voor de eetstokjes en de speciale inlay biedt ruimte voor sausjes en toppings, zoals sojasaus, gember en wasabi. Zo heb je alles bij de hand voor delivery en takeaway.

Slim design

Etenstijd? Dankzij de rillijnen ontdoe je de box eenvoudig van de bovenkant en zijflappen. Het resultaat is een serveerbox die dankzij de mooie grafische print rechtstreeks een plekje op tafel verdient. De verschillende maten en kleuren kun je onderling mooi combineren. Ideaal voor een sushi feestje. Je kunt de box ook uitvouwen tot bord. Eet smakelijk!

Ervaar zelf het gemak van onze veelzijdige sushiverpakkingen. Bekijk de sushiboxen en bijpassende inlays eenvoudig via onze catalog.