Skip to the main content

Omschakelen naar bezorgverpakking

We zijn na de uitbraak van het coronavirus in een zeer uitzonderlijke situatie beland. Deze plotselinge veranderingen vragen naar andere mogelijkheden om het hoofd boven water te houden. Overweeg je als restaurant thuisbezorging of afhalen als gevolg van de horecasluiting? Verpakkingen spelen een cruciale rol bij de kwaliteit en beleving van bezorgmaaltijden.

Welke verpakkingen heb ik nodig?

Kijk goed naar de snacks of maaltijden die je wil bezorgen en wat je hiervoor nodig hebt. Heb je normaal carpaccio op de kaart? Maak hier dan een broodje van. Dit kun je namelijk veel beter verpakken. Vouw het broodje in speciaal snackpapier en/of in een maaltijdbak. Let op: niet alle papieren vellen of zakken zijn geschikt. Producten, zoals vleeswaren, kunnen blijven plakken of doorlekken. Kies in dit geval voor vetwerende of vetvrije verpakkingen, bijvoorbeeld van ersatzpapier.

De voedselboxen van Biodore zijn lekdicht en uitstekend te gebruiken voor noodles met sojasaus of nasi met een heerlijke gesmoorde kip curry. Hiermee kun je met een gerust hart de maaltijden bezorgen of laten ophalen (vervoeren). Vergeet je niet om bestek bij de bestelling te doen?

Warm en knapperig houden van gerechten?

Met de speciale menubakken met een handige vakverdeling worden maaltijdonderdelen met verschillende vet- en/of vocht barrières bij voorkeur apart verpakt, of gebruik bijvoorbeeld losse sausbakjes. Om een heerlijke warme pizza uit de oven te vervoeren hebben we de golfkartonnen pizzadozen, deze verpakkingen hebben een isolerende werking, zo blijft de pizza lekker warm en knapperig.

Burgers zijn hot en verdienen een mooie, passende, hippe verpakking. De trendy kartonnen Pubchalk-hamburgerboxen springen eruit met hun eigentijdse bedrukking in krijtlook. Ze stimuleren de hamburgertrek en zijn een lust voor het oog. De bakjes zijn verkrijgbaar in drie formaten: klein, medium en groot. Haal ze allemaal in huis zodat je altijd het juiste formaat kunt kiezen.

Andere verpakkingsoplossingen voor thuisbereiding zijn de aluminium ovenschalen. Je bezorgt gerechten koud om vervolgens thuis af te bakken. Eenpansgerechten zijn hiervoor uitermate geschikt. Wat denk je van een ovenschotel met aardappeltjes, groente en vis, om te roosteren of een heerlijke spinazietaart? Een smoothie of een verse jus d’orange in een sapbeker met deksel erbij en het gerecht is compleet.

Als de gerechten klaar zijn kunnen deze verpakt worden in diverse soorten draagtassen, deze zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van diverse maaltijden.

Depa helpt je graag met een uitgebreid assortiment bezorgverpakkingen. Wij hebben een compleet assortiment samengesteld zodat je de maaltijd compleet kunt aanbieden aan jouw gewaardeerde klant. Veel verpakkingen zijn direct uit voorraad leverbaar. Zo kun je snel aan de slag.

Advies nodig? Neem dan contact met ons op via telefoon of per mail.

Wij hebben de belangrijkste bezorgverpakkingen handig voor je op een rij gezet.