Skip to the main content

Onze hippe Pubchalk-verpakkingen in krijtlook spreken iedereen aan

Wie kent ze inmiddels niet: de aansprekende snackbakjes, zakjes en dozen uit de Pubchalk®-serie? Ze onderscheiden zich door hun eigentijdse krijtlookbedrukking met inspirerende, grappige en soms zelfs brutale teksten. We hebben de A-bakkenserie van Pubchalk uitgebreid met de bakjes A20, A22 en A23 (met sausvakje) en de grote A50. En binnenkort kun je nog meer Pubchalk-producten verwachten.

Pubchalk is een breed concept van fraaie snackverpakkingen gemaakt van karton en ersatzpapier. Inmiddels bestaat de trendy productlijn uit diverse formaten snackzakken, puntzakken, snackbakken, hamburgerbakjes, pizzadozen, foodbuckets en een snacktas. De foodverpakkingen in krijtlook zijn bedrukt met een grote variatie aan speelse kreten en opschriften die uitdagen om online te delen. Zo heb je telkens een nieuwe eetervaring.

Be happy, have a snack

De hippe snackverpakkingen van Pubchalk zijn geschikt voor het presenteren van allerlei soorten en maten snacks, fingerfood, frietjes, broodjes, pizza’s en zelfs complete maaltijden. Je kunt ze onderling eindeloos mixen en matchen en ze combineren prima met andere verpakkingen en disposables, zoals de I’M a HOT CUP Chalk-drinkbekers in dezelfde krijtlook. Een lust voor het oog dus en een ideale verpakkingslijn voor foodondernemers, die het ook thuis geweldig doet!