Skip to the main content

Papieren bestek zorgt voor een positieve smaakbeleving

Eten met papier? Het klinkt wellicht een beetje onwaarschijnlijk en je verwacht misschien een wrange, slappe hap, maar niks is minder waar. Door de verfijnde en uiterst sterke materiaalsamenstelling en een speciale afwerklaag biedt het papieren bestek een uiterst aangenaam mondgevoel. Dit zorgt voor een positieve smaakbeleving.

Stevig en vormvast

Het papieren bestek is exclusief door ons ontworpen en uitvoerig getest. Doel was het ontwikkelen van een disposable bestek met een vergelijkbare ervaring als RVS bestek, gelet op grip, vorm, mondgevoel en stevigheid. Hierin zijn we goed geslaagd.
De papieren messen, vorken en lepels zijn gemaakt van verschillende lagen voedselveilig FSC Mix papier. Het wegwerpbestek heeft een stevige greep en ligt prettig in de hand en je kunt er met gemak een heerlijke steak mee snijden. Door een speciaal vernislaagje is het bestek bestand tegen (hete) vloeistoffen en vet en blijft de vorm behouden.

Alternatief voor plastic disposable bestek

Papieren bestek is perfect geschikt als vervanger van plastic wegwerpbestek, dat vanaf 3 juli 2021 niet meer op de markt mag worden gebracht. Het papieren bestek heeft een stijlvolle uitstraling en past perfect bij de huidige tijdsgeest, waarin consumenten een duidelijke voorkeur hebben voor natuurlijke materialen. Voor nog meer beleving kun je het papieren bestek via embossing (een opdruk in reliëf) laten personaliseren.

Voedselveilig

Het papieren bestek is goedgekeurd door de NVWA en alle testen en onderzoeken zijn beschikbaar.

Is jouw verpakkingsassortiment klaar voor de toekomst? Met de papieren messen, vorken en lepels van Depa ben je klaar voor de nieuwe wetgeving.

Bekijk het assortiment papieren disposable bestek in de catalogus.