Skip to the main content

Trend: verpak lekkers voor picknicks en food-to-go in natuurlijke materialen

Trend: verpak lekkers voor picknicks en food-to-go in natuurlijke materialen

Het is razend populair: eten afhalen voor onderweg of mee naar het werk. En bij mooi weer neemt ook het aantal bestellingen voor picknicks en barbecues in rap tempo toe. Wil je deze trends combineren met de groeiende voorkeur voor verpakkingen met een natuurlijke uitstraling? Met onze cups, bakjes, zakjes en bestek van materialen zoals bamboepapier, hout en kraftpapier ben jij er helemaal klaar voor! 

De keuze voor de juiste verpakkingen is enorm belangrijk. Niet alleen zorgen ze dat je lekkernijen veilig en hygiënisch met de klant mee kunnen; ze dragen ook bij aan je presentatie en dus aan de foodbeleving van je klant. Wil jij opvallen en je klant naast een heerlijk product ook een verrukkelijke foodbeleving voorschotelen? Dan is nu het moment om je assortiment verpakkingen voor picknicks en to-go-gebruik te vernieuwen of aan te vullen met bewuste keuzes: natuurlijke materialen.

Kilobakken van bamboe en kraft

Depa® heeft een mooie collectie kilobakken van bamboepapier en kraftpapier in verschillende formaten. Deze hippe en eigentijds ogende materialen hebben dankzij hun natuurlijke kleurstelling een bijzonder ‘Instagramgenieke’ uitstraling. De bakjes voelen stevig aan en zijn veilig af te sluiten met een deksel. Perfect dus voor het presenteren van allerlei snacks en gerechten voor picknicks en to-go-gebruik om mee te nemen.

Papieren sauscups en snackzakken

Ga je sausjes, filet americain of smeersalades meegeven, dan raden we onze trendy saus- en saladecups van 100% bamboepapier aan. Ook bij deze cupjes is een bijpassende deksel verkrijgbaar. De bakjes mogen net als de kilobakken in de magnetron, zodat je klant de inhoud eventueel snel kan opwarmen. Snacks, frietjes, broodjes, koekjes en andere vettige lekkernijen kun je prima verpakken in onze neutrale snackzakjes van kraftbruin, vetwerend ersatzpapier. Eenvoudig, maar o, zo doeltreffend en met een eigentijdse, natuurlijke uitstraling.

Bestekset van hout

Heb jij je presentatie graag tiptop in orde en let je op de details? Maak je bestelling voor picknicks en to-go-gebruik dan compleet met een houten bestekset. Een perfect alternatief voor plastic bestek! Je klant hoeft niet zelf op zoek naar een mes of vork en heeft achteraf geen afwas. Onze Biodore®-besteksets bevatten een houten mes, een houten vork en een papieren servet. Zowel hout als papier is 100% FSC-gecertificeerd. En het mooie is: ze zijn hygiënisch per set verpakt in een papieren hoesje, zodat alles tot het moment van eten schoon en fris blijft.

Bekijk de Depa-verpakkingen voor picknicks en food-to-go.