Skip to the main content

Presenteer je snacks op schaaltjes van natuurlijke materialen

Run je een foodkraam of foodtruck? Of heb je als restaurant in coronatijd een afgifteluik of koek-en-zopiekraampje geopend met lekkernijen voor passanten? Dan weet je: snelheid, gemak en hygiëne zijn van het grootste belang. Eenmalige bordjes, schaaltjes en bestek zijn daarbij een uitkomst. Wil je ook sfeer creëren? Schotel je klanten dan een natuurlijke beleving voor met Depa-producten van kraftkarton, bamboe en hout.

Bij het eten van snelle snacks en hapjes zijn niet alleen de smaak en geur belangrijk, ook de presentatie is van het grootste belang. Zowel die van de gerechtjes als die van het eetgerei. Bordjes, schaaltjes en bestek van natuurlijke materialen hebben een verantwoorde uitstraling en zorgen zo voor een compleet andere beleving dan wegwerpartikelen van kunststof.

Naturel schaaltjes, bordjes en vorkjes

Depa heeft een fraaie collectie bordjes, schaaltjes, amusebakjes, bestek en prikkers van karton, hout en bamboe. Zoals snelle kraftkartonnen presentatieschaaltjes, ronde en vierkante bordjes van kraftkarton, stevige snack-, frites-, dessert- en cocktailvorkjes van hout en fraaie knoopprikkers van bamboe. Deze natuurlijke materialen zijn FSC-gecertificeerd, ongebleekt en bevatten geen coating. Ze hebben een naturel uitstraling en zijn onderling uitstekend te combineren. Ideaal dus voor een verzorgde presentatie waarmee je de nadruk legt op natuurlijk genieten, proeven en beleven.

Je eigen natuurlijke productlijn

Bekijk ons assortiment en stel je eigen productlijn samen met eenmalige items van natuurlijke materialen. Zo laat je je sandwiches, tosti’s, hotdogs, wraps, poffertjes, oliebollen, vissnacks, amuses en andere snelle snacks en hapjes perfect tot hun recht komen. Geef er een servet van composteerbaar papier bij en het smullen kan direct beginnen!

Bekijk het volledige assortiment natuurlijke eenmalige producten van Depa.