Skip to the main content

Sfeermakers voor op het terras

Sinds deze week zijn tot ieders grote vreugde de terrassen weer open. Veel horecaondernemers werken vanuit hygiënische overwegingen, gemak en veiligheid met disposables. Maar het oog wil ook wat. Sterker nog: met de 1,5 meterregel is een mooie presentatie nu nóg belangrijker. Met Depa creëer je extra sfeer op het terras.

Hoe houd je de horeca sfeervol en gezellig met minder tafels en persoonlijke afstand? Het is een vraag die veel ondernemers bezighoudt. De afgelopen dagen domineerde de euforie en het weer werkte ook nog eens mee, maar het is natuurlijk anders dan voorheen. Juist daarom is het belangrijk om extra sfeer te creëren. De wijze waarop je eten en drinken serveert speelt hierbij een belangrijke rol. Met Depa trakteer je jouw gasten op een aangename terrasbeleving.

Natuurlijke disposables

Serveer jouw culinaire creaties op de sfeervolle disposables van Depa Biodore. Van een klassiek hamburgermenu, poffertjes of een tosti 3.0 tot de lekkerste tapas en mini dishes. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen, zoals bamboe, palmblad en Falcata hout. Dankzij de natuurlijke patronen van de materialen is elke verpakking uniek en creëer je een levendige foodpresentatie.
Het assortiment bestaat uit verschillende soorten borden (rond en vierkant), bestek, schalen, kommen en prikkers. Ook handig voor op tafel is onze servettendispenser. Je profiteert van een eenduidige uitstraling waarmee je de toon zet op jouw terras.

Disposable glazen

Naast een mooie look speelt ook kwaliteit van de disposables een belangrijke rol bij de terrasbeleving. Je kunt echt niet meer aankomen met slappe bordjes en breekbaar bestek. Niks is immers zo vervelend als een vork die afbreekt in een biefstukje.
Wat voor eten geldt, geldt ook voor drinken. Kies je voor wegwerpglazen op het terras, dan is kwaliteit eveneens een pre. Bierkenners weten dit maar al te goed. Een verkeerd glas is een dooddoener. Letterlijk, want de heerlijke schuimkraag is dan snel verdwenen en daarmee ook de fijne drinkervaring.
Met onze disposable drinkbekers, gemaakt van hoogwaardig hard PS, ben je verzekerd van een aangename drinkervaring.
Het materiaal is glashelder, stevig, stootvast en nauwelijks te onderscheiden van echt glaswerk. De disposable glazen zijn verkrijgbaar in vier klassieke uitvoeringen, namelijk als wijnglas, bierglas, frisdrankglas en brasserieglas, geschikt voor warme en koude dranken.

Kies jij voor wegwerpservies op het terras? Naast de natuurlijke disposables van Depa Biodore heb je keuze uit nog veel meer sfeermakers. Van classy black & white of parelmoer tot uitgesproken kleurrijk. Of wat denk je van onze Mini’s en Amuse verpakkingen, speciaal voor het serveren van kleine gerechten en snacks?

Bekijk het volledige assortiment disposables.