Skip to the main content

Smullen zonder plastic met houten bestek van Depa Biodore®

Heb jij al een alternatief gevonden voor je plastic messen, vorken en lepels? Met ons veelzijdige Depa Biodore-bestek van 100% FSC®-gecertificeerd hout haal je een duurzame oplossing in huis en kies je tegelijkertijd voor een natuurlijke presentatie. Precies wat de bewuste eter vandaag de dag verwacht.

Disposables van hout benadrukken de natuurlijke oorsprong van je verse producten. Hout past dan ook perfect bij de trend van natuurlijk genieten, proeven en beleven. Houten bestek ligt bovendien stevig in de hand en combineert goed met borden en schaaltjes van andere natuurlijke materialen. Een ideaal materiaal dus voor wie graag bewuste keuzes maakt.

Groot aanbod in eigen ontwerp

Het assortiment houten bestek van Depa Biodore wordt steeds uitgebreider. Naast messen, vorken en lepels van hout hebben we inmiddels ook houten ijslepels, koffielepels, cocktailvorkjes, dessertvorkjes, roerstaafjes en een unieke tonicstamper met ster. Alles zonder coating, van eigen ontwerp en nog niet te vinden bij andere leveranciers. Als eerste brengen we nu ook de langverwachte snackvork van hout op de markt, gemaakt naar eigen design. Een must voor de echte trendsetter en nu te bestellen!