Skip to the main content

Update: beschikbaarheid ComFort handschoenen tijdens coronacrisis

Door de coronacrisis is de vraag naar persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), waaronder wegwerphandschoenen, enorm toegenomen. Tegelijkertijd wordt ook de productie door de coronacrisis beïnvloed. Hierdoor is er wereldwijd enorme schaarste ontstaan, met onzekerheid over de beschikbaarheid en prijsontwikkeling tot gevolg.

Als gevolg van de coronacrisis kopen overheden wereldwijd PBM’s in. Het aantal leveranciers van deze producten is beperkt, met schaarste tot gevolg. Ook wij ervaren de gevolgen van de coronacrisis voor onze voorraad handschoenen. Dit geldt voor alle varianten: nitril, vinyl en latex handschoenen. We proberen te blijven voldoen aan het niveau van de vraag, maar dit blijkt in de praktijk een enorme uitdaging.

Eerlijke verdeling

Om onze vaste afnemers – zo goed als mogelijk – van dienst te kunnen blijven zijn, verdelen we de binnenkomende producten op basis van de historische afname in 2019.

Prijswijzigingen

Prijzen van de handschoenen staan voortdurend onder druk, als gevolg van de tekorten en de veranderingen in de toeleveringsketen. Prijsverhogingen blijken helaas onvermijdelijk, maar wij streven naar een zo eerlijk mogelijke en meest optimale waardebepaling. Uiteraard houden wij afnemers zo goed mogelijk op de hoogte in geval van een prijswijziging.

We rekenen op jouw begrip en wensen vooral dat iedereen gezond blijft.

Neem contact op voor meer informatie.