Skip to the main content

Wees lief voor de natuur: serveer je gerechten op bamboe disposables

We hebben ons Depa Biodore®-assortiment flink uitgebreid met bijzondere disposables van bamboe. Houd jij van een natuurlijke presentatie van je versbereide gerechten en amuses? Met producten van duurzaam, snelgroeiend bamboe heb je iets unieks in huis én ben je lief voor de natuur.

Plastic disposables zijn passé. Het mag niet meer, mensen willen een natuurlijk alternatief en zeg nu zelf: een natuurlijke presentatie voelt toch veel beter? Bamboe is niet alleen een stevig, veelzijdig, ovenbestendig (tot 70 ˚C) en diepvriesbestendig (tot -20˚C) materiaal, onze producten van snelgroeiend, FSC®-gecertificeerd bamboe zijn ook nog eens trendy, stijlvol en bijzonder fraai. De ideale bewuste keuze dus voor zowel thuisgebruikers als restaurants, snackbars, foodtrucks, strandtenten, cateringbedrijven en evenementenbureaus.

Natuurlijke en smaakvolle presentatie

Naast borden, bestek, eetstokjes, satéprikkers, cocktailprikkers en roerstaafjes bieden we nu ook cups, schaaltjes, bakjes in de vorm van bootjes en zelfs een placemat van bamboe. Allemaal zonder plastic coating en alles is onderling mooi te combineren. Perfect dus om je kleine gerechtjes en amuses op een volledige natuurlijke en smaakvolle manier mee te presenteren.